Založ si blog

Kauza „Diskotéka“

Pred pár dňami sa v médiách objavila informácia o štyroch slovenských futbalistoch, ktorí si boli po zápase s Litvou užívať na diskotéke. Za tento prehrešok im bol udelený trest, v podobe zrušenia odmien za účasť v kvalifikačných zápasoch. Každému je zrejme jasné, že pri tých ťažkých státisícoch eur, ktoré zarábajú im takýto trest veľmi neublíži, ani si nebudú musieť utiahnuť opasky.

 

Samozrejme, veď aj títo chlapci sú len ľudia, sú mladí, (až na Hamšíka) všetci slobodní. Tak prečo sa trochu nezabaviť? Nuž myslím si, že z etického a morálneho hľadiska je to viac než poburujúce, ak si hráči ktorí majú ísť príkladom pre mladé futbalové talenty, dovolia niečo také. No a nesmieme zabúdať na to, že o 4 dni ich čakal ďalší reprezentačný zápas. Je viac než diskutabilné, či si títo hráči vôbec uvedomili čo všetko sa mohlo na takej diskotéke stať, keby sa napr. taký pán Stoch nebodaj opil a sadol si za volant. Čudujem sa najmä pánovi Hamšíkovi, ktorý vzhľadom na to, že už má manželku a deti, sa aj napriek tomu správa ako pojašený pubertiak. Čo sa týka ďalších dvoch, myslím si, že vyjadrovať sa netreba. Len nabudúce by si pán Weiss ml. mohol odpustiť ataky na fanúšikov, keď on sám sa správa prinajmenšom nezodpovedne.

 

Komentovať výkony týchto hráčov v reprezentačných zápasoch by bolo zrejme zbytočné. Len keby sa títo chlapci venovali Slovenskej reprezentácii aspoň tak oduševnene ako slovenským diskotékam a svojmu imidžu vyzeralo by to možno s našou repre o čosi lepšie.

Kolektívne športy? Zbohom Slovensko

17.08.2012

Fakt, že slovenský šport postupne upadá je jasný. Najnovším dôkazom tohto faktu, je vystúpenie SR na Olympijských hrách v Londýne. A práve tu sme konfrontovaní so strašnou skutočnosťou. Slovensko opäť nemalo zastúpenie v žiadnom kolektívnom športe… Futbal, basketbal, volejbal, hádzaná, pozemný hokej, to všetko sú kolektívne športy, v ktorých sa na OH [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3001x
Priemerná čítanosť článkov: 1501x

Autor blogu

Kategórie